Informujemy, że strona holistic-polska.pl zaktualizowała Politykę Prywatności. Przetwarzamy Twoje dane wyłącznie w sposób konieczny do udzielenia usługi na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO. Pełna treść dokumentu znajduje się > TUTAJ <
Informujemy również, że aby zapewnić jak najlepszą obsługę naszej strony korzystamy z plików cookies. Szanujemy prywatność i przypominamy o możliwości dokonania zmian ustawień dotyczących cookies. Jeśli nie wyrażasz na to zgody możesz wyłączyć obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Kliknij Akceptuję aby przejść do strony.
Ciesz się pożywnymi, sycącymi naleśnikami, które zawierają niezwykle potrzebne białko i zdrowe tłuszcze. Przepis jest bezglutenowy i nie zawiera mleka.
Składniki
- 120 g masła orzechowego
- 2 banany
- 2 jajka
- 1 cytryna
- Sól (do smaku)
- Olej kokosowy do smażenia
- Jagody do dekoracji
- Jogurt kokosowy
Przygotowanie
Zmieszaj masło orzechowe, banany, jajka, zetrzyj skórkę z cytryny i dodaj do masy. Dodaj szczyptę soli dla smaku. Wszystko dokładnie miksuj. Następnie na patelnię wylej odrobinę oleju kokosowego i smaż niewielkie naleśniki z obu stron. Na wierzch połóż świeże jagody i jogurt kokosowy, możesz także polać odrobiną soku z wyciśniętej cytryny.
Ciesz się świeżymi i bogaty i w białko naleśnikami!